مهارتهای توسعه فردی در محیط کار
در مقاله قبل، به این موضوع پرداختیم که:
مهارتهای توسعه فردی، ویژگیها و تواناییهایی هستند که به رشد شخصی و حرفهای شما کمک میکنند. بهعبارتدیگر، آنها مهارتهایی هستند که به شما کمک میکنند تا پیشرفت شخصی خود را پرورش دهید. درک و بهبود این مهارتها میتواند به شما کمک کند تا پتانسیل خود را به حداکثر برسانید. این فرایند بهعنوان خودسازی یا رشد فردی نیز شناخته میشود.
و 9 مورد را برای بهبود توسعه فردی برای زندگی شخصی بیان کردیم.
در این مقاله میخواهیم مهارتهای توسعه فردی را این بار در محیط کار با هم برسی نماییم. پس حتماً اگر شما نیز در محیطی مشغول به کار هستید، حتماً این مقاله را تا انتها بخوانید.
درحالیکه مهارتهای توسعه فردی میتواند برای تمام بخشهای زندگی شما مفید باشد، این شیوههای خاص ممکن است در محل کار مفید باشد و به شما در پیشرفت شغلی کمک کند:
1- شنونده فعالی باشید
بخشی از ارتباط خوب بودن، توجه به صحبتهای دیگران است. بر درک آنچه همکاران و مشتریان خود میگویند تمرکز کنید تا بتوانید آن اطلاعات را بهخاطر بسپارید و بهخوبی پاسخ دهید. از مهارتهای گوشدادن و ارتباط مؤثر و حرفهای در همه چیز از مکالمه تلفنی گرفته تا مصاحبه شغلی استفاده کنید.
2- با دیگران خوب کار کنید
داشتن مهارتهای فردی خوب، شما را به عضوی ارزشمند در تیم تبدیل میکند. شما باید بتوانید با دیگران همکاری کنید و به آنها انگیزه دهید. مهارتهای اجتماعی خود را برای ایجاد روابط با همکاران، مشتریان و آشنایان از هر نوع و پیشینهای پرورش دهید.
3- زمان، کار و برنامههای خود را سازماندهی کنید
کارها را برنامهریزی کنید تا بتوانید آنها را سریع و آسان انجام دهید. شما باید بدانید اگر بیش از یک پروژه را مدیریت میکنید، چه پروژههایی در اولویت کاری شما قرار دارند. اگر بهخوبی سازماندهی شده باشید، ممکن است بهتر بتوانید ضربالاجلهای خود را رعایت کنید و به طور مؤثر با دیگران همکاری کنید.
4- در موقعیتهای چالشبرانگیز کار کنید
هنگام برخورد با یک مشکل، گزینههای خود را ارزیابی کنید و بهترین راهحل را تعیین کنید. بدانید چه زمانی نیاز به مشاوره دارید یا در مورد سناریوهای مختلف حل آن مشکل تحقیق کنید. افرادی که میتوانند انتقادی فکر کنند و مشکلات پیچیده را حل کنند، احتمالاً هم در زندگی و هم در کار تصمیمات خوبی میگیرند.پس یادتان باشد موقع برخورد با چالشهای کاری، دست از فعالیت نکشید و به کار خودتان ادامه دهید.
5- خودتان را باور کنید
اگر به تصمیمات خود اطمینان دارید، ممکن است دیگران نیز به شما اعتماد کنند. این انرژی مثبت میتواند به ایجاد انگیزه و القای اعتماد به اطرافیان شما کمک کند. اگر با اعتمادبهنفس بهجای شک و تردید به آنها نزدیک شوید، بهتر میتوانید از پس چالشها برآیید و به اهداف برسید.
6- با تغییر سازگار شوید
انعطافپذیر باشید تا بتوانید بهراحتی با تغییرات کار و زندگی کنار بیایید. افراد سازگار میتوانند بهتنهایی و در یک تیم بهخوبی کار کنند، چندین پروژه را مدیریت کنند، تحت شرایط مختلف کار کنند، ایدههای جدید را بپذیرند و موارد دیگر. توانایی پاسخگویی مناسب به تغییرات نیز میتواند این موقعیتها را برای همه افراد درگیر کمتر کند.
7- صداقت داشته باشید
صداقت، پایه و اساس یک رابطه مثبت با همکاران و سرپرستان است. اخلاق خوب را تمرین کنید و بر ارزشهای خود بایستید. صداقت میتواند برای شما احترام، رضایت و شهرت خوبی در کار به ارمغان بیاورد.
8- نسبت به شغل خود متعهد و مشتاق باشید
افرادی که دارای اخلاق کاری خوب هستند معمولاً سازنده، قابلاعتماد و مصمم برای انجام کار باکیفیت هستند. این فداکاری میتواند به شما کمک کند وظایف را بهموقع انجام دهید و به همکاران خود انگیزه دهید.
9- اطرافیان خود را راهنمایی کنید
رهبر خوب بودن، مستلزم اعتمادبهنفس، بینش و ارتباط است. افرادی که این مهارتهای رهبری را ایجاد میکنند، میتوانند به پیشرفت تیم خود کمک کنند و بدون اینکه بخواهند مدام روی نیروها کنترل داشته باشند، سازنده باشند.
چگونه مهارتهای توسعه فردی را برجسته کنیم؟
مهارتهای توسعه فردی خود را در رزومه خود بیان کنید و هنگام مصاحبه برای شغلی به کارفرمایان نشان دهید که میتوانید در آن موقعیت موفق شوید.
1- مهارتهای توسعه شخصی را در رزومه خود برجسته کنید
در رزومه خود بخشی با عنوان “مهارتها” ایجاد کنید که شامل مهارتهای سخت و نرم باشد. فقط مهارتهای توسعه شخصی را که در آن شغل کاربرد دارند فهرست کنید. اگر انواع مهارتهای زیادی دارید، میتوانید آنها را بر اساس دستهبندی در بخش مهارتهای رزومه خود گروهبندی کنید.
مثال:
مهارتهای مربوط
مدیریت زمان:
به طور مداوم بیش از شش پروژه را در یک زمان انجام داده و 100٪ از ضربالاجلها را رعایت میکنم.
سازمان:
ایجاد یک سیستم فایل آنلاین کارآمد برای گروه بزرگی از مشتریان با استفاده از پوشهها و اسناد رنگی و همچنین برچسبها
سازگاری:
گردش کار تنظیم شده برای پاسخگویی به مسئولیتهای اضافی، از جمله برنامهریزی دقیق کار و ردیابی زمان
2- مهارتهای توسعه فردی را در نامه حمایتی خود برجسته کنید
چند مهارت توسعه فردی را انتخاب کنید که احساس میکنید قوی و مرتبط با شغل هستند. در متن نامه خود، به طور مختصر توضیح دهید که چگونه میتوانید هر یک را در مسئولیتهای آن شغل اعمال کنید، یا مثالی از این که چگونه آن مهارت در گذشته برای شما مفید بوده است را بیان کنید.
مثال: من بهعنوان یک حلال مشکل مؤثر، به مشتریان کمک کردم تا مشکلات برنامهنویسی خود را سریع عیبیابی کنند. مشتریانی که با آنها کار کردم، نرخ موفقیت 92 درصدی را در حل مشکلات رایانهای تحت راهنمایی من گزارش کردند.
3- مهارتهای توسعه فردی را در طول مصاحبه شغلی خود برجسته کنید
قویترین مهارتهای توسعه فردی خود را هنگام پاسخ دادن به سؤالات مصاحبه فهرست کنید، مانند “نقاط قوت و ضعف شما چیست؟” یا “اهداف شما چیست؟” مهارتهای برتر خود، برنامه خود برای پیشرفت بیشتر و جایی که جای پیشرفت دارید را شرح دهید. همچنین میتوانید از مثالهایی برای نشان دادن مهارتهای توسعه شخصی خود استفاده کنید.
مثال: «در طول یک دوره تنش در محل کار، مهارتهای بینفردی و توانایی من در ایجاد روابط به واحد کردن بخش ما کمک کرد. ما به یک تیم منسجمتر و سازندهتر تبدیل شدیم.»
اینها تنها تعدادی از مهارتهای توسعه شخصی هستند که میتوانند برای زندگی و کار شما مفید باشند. خودسازی، یک فرایند مادامالعمر است که بر اساس آن میتوانید به پیشرفت خود ادامه دهید. روی توسعه مهارتهایی تمرکز کنید که به بهترین نحو به شما در رسیدن به اهدافتان کمک میکند.
منبع: https://www.indeed.com/career-advice/career-development/improve-your-personal-development-skills
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.